zaterdag 31 maart 2012

Geboortecadeautje

Een vriendin was uitgerekend van haar 2e kindje eind februari, een maandje voor mij. Toen ik een leuk blauw sterrenstofje vond bij Kleurenmix, wist ik onmiddellijk dat ik met die stof iets zou maken als geboortecadeautje. Het werden 2 pamperzakjes. Eentje voor haar dochtertje van 13 maanden en eentje voor het baby'tje. Om het makkelijker te maken om de verschillende maatjes pampers uit elkaar te houden. Voor de dochter maakte ik een versie met een band van roze jassenstof. Voor baby nr 2 gebruikte ik groen, een kleur die, in mijn ogen, nog voor allebei gaat.

Ik maakte de pamperzakjes af en wachtte vol ongeduld op de geboorte, zodat ik de namen erop kon flocken. Zij ging overtijd, ik beviel te vroeg, en zodoende schelen onze kindjes maar 2 weken. En heeft ze dus langer als verwacht op haar cadeautjes moeten wachten. Die ik uiteindelijk heb moeten afleveren zonder naam erop, want iets flocken op jassenstof gaat blijkbaar niet.


Vanbinnen maakte ik er nog kleine zakjes bij, naar voorbeeld van deze dame hier. Altijd handig voor dingen zoals een thermometer, wat suppo's, ... . En een musketon voor dingen aan te hangen zoals een tutje, haarrekjes of sleutels. De bloemetjes op de haarrekjes die u hier links ziet hangen, zijn ook zelf gehaakt, maar zeker nog voor verbetering vatbaar!

Ik had zelfs nog genoeg stof over voor een derde pamperzakje. Eentje voor mezelf. Maar dat ligt nog steeds geknipt en wel te wachten tot ik nog eens tijd heb ...

1 opmerking:

  1. Geweldig, jouw pamperzakjes!
    Met al die kleine accessoires zijn ze écht AF !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...