dinsdag 27 maart 2012

Het grote geboortesleutelhanger-project

Normaal was ik uitgerekend voor vandaag, maar sommige baby'tjes komen sneller als voorzien. Dus ligt er hier nu in mijn ene arm een geweldige schat van een dochter te knorren. 2 weken oud alweer. En om nog maar eens een cliché te bevestigen: de tijd vliegt.

De afgelopen maanden heb ik me bezig gehouden met het haken van sleutelhangertjes, als presentje voor de kindjes. Inspiratie vond ik wederom bij Grietjekarwietje. De enigste aanpassing die ik maakte was om 1 ronde vasten minder te haken in het witte gedeelte.

Ik begon heel optimistisch te haken met een ruwe schatting in mijn hoofd van het aantal. Na er 20 gehaakt te hebben, besloot ik te tellen hoeveel ik er exact nodig had. Laat ons zeggen dat mijn ruwe schatting er zo'n 30 onder zat. Slik.

Exact 20 weken heb ik er over gedaan, met een gemiddelde van 5 sleutelhangers per week. 110 stuks in totaal. Uitgevoerd in 11 verschillende kleuren, 10 per kleur ( of wou u eens een poging wagen om 110 stuks in dezelfde kleur te tellen en de tel niet kwijt te geraken halverwege?). Maar het is me gelukt!

5 opmerkingen:

 1. Wow. R.E.S.P.E.C.T.! :D Supermooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap!
  En daarom dat er dus normaal gezien eerste en paddenstoel op het geboortekaartje ging staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Merciekes iedereen :-)

  @Frullemieke, ja, dat was het plan, maar het bleek nogal moeilijk om hem gedetailleerd op ne stempel te krijgen, daarom is het een visje geworden ( waarvan ik had gezworen om het niet te doen maar kom ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen melding gekregen omdat je het bericht op je eigen prikbord hebt gezet ipv op beantwoorden te drukken bij mijn berichtje ;-)
   Ik vind ze nog altijd super leuk, ik heb ze ingepikt van mijn kids en ze hangen nu mooi te pronken aan mijn sleutelbos hihi :-p
   Het visje was ook heel leuk en heel toepasselijk met het uitgevist woordje dat er in kwam :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...