woensdag 11 april 2012

Pay it forward ...

Een tijdje geleden las ik deze status op facebook:


Pay it forward 2012!

Ik beloof om iets handgemaakt te maken voor de eerste vijf mensen die hieronder reageren (ik kies wat het zal worden). Zij moeten dit op hun beurt in hun status plaatsen en iets handgemaakts maken voor de eerste vijf mensen die reageren.


De regels zijn dat het met de hand gemaakt moet worden en ontvangen moet worden voor het einde van 2012. Het kan net zo simpel zijn als het maken van een kop koffie voor een vriend.


Voor zoiets ben ik ook steeds te vinden en dus maakte ik 6 kaartentasjes ( 5 voor de pay it forwarders, 1 voor mezelf), volgens dezelfde werkwijze als een swapcadeautje van een aantal maanden geleden, uitgezonderd de knoop en het lintje. Ik hoop dat ze er veel plezier met gaan hebben!


5 opmerkingen:

 1. Super leuke verrassing!
  Echt leuk, zo'n kaartenmapje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een aantal vriendinnen van mij plaatsten het ook op hun facebook. Ik heb getwijfeld, maar uiteindelijk zelf niet meegedaan. Wel leuk die kaartenmapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Ik heb die status ook zien passeren (misschien wel bij jou :)), maar dacht niet dat ik via mijn facebook 5 andere creatievelingen zou kunnen aantrekken. ;) Misschien wel es iets om te proberen via mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen lalalizzie! Het kan vanalles zijn he ... ik heb al iets gebreid gekregen, en er is nog iets met fotos op komst en iemand die er een bijeenkomst met zelfgemaakte desserts van gemaakt heeft. Keuze genoeg om te doen en ge hebt er bijna een heel jaar voor ;-) Het is leuk om iets te maken en om iets te krijgen!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...