maandag 18 juni 2012

en we zwieren nog wat meer.

De rokjes waren een groot succes! Niet alleen bij de oudste dochter, die onmiddellijk begon te zwieren. Ook bij het jarige vriendinneke die, toen ze het pakje opendeed, ten overstaan van iedereen haar kleedje uittrok om het rokje aan te doen.

Maar het was ook een groot succes bij dochter nr 2. Die prompt pogingen deed het rokje van de poep van grote zus te trekken. En het achteraf uit de wasmand ging pikkedieven om er mee rond te paraderen. Met bijbehorende driftbui toen ondergetekende haar probeerde uit te leggen dat het rokje echt wel gewassen moest worden. Dus kon een cirkelrokje voor mijn peutertje ook niet uitblijven ( op de foto nog zoom- en elastiekloos)En de vrouwelijk klasgenootjes van mijn kleuterke zagen zo'n cirkelrokje ook wel zitten! Na 3 cirkelrokjes was mijne lap stof niet groot genoeg meer om er nog een uit te krijgen. Dus het jarige meisje dat overmorgen haar feestje geeft, krijgt een bloemetjesversie.

3 opmerkingen:

 1. Kan me er al iets bij voorstellen dat F serieus jaloers was op de grote zus ;-)
  Jaja, jij hebt echte meisjes in huis hé :-p
  Komen de bloemetjes ook van bij Ikea of was dat een stofje dat je al had liggen?
  Ik heb die auto's en hartjes meegenomen van daar en ik verschiet er ook van hoeveel ik uit zo'n lap stof krijg :p (maar ja is dan ook 3 meter dacht ik hé zo'n pakket)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen geld voor veel stof he ;-) Ik had zelfs eerst niet door dat het 3m was. Ik zag dat pakketje liggen voor 6,95€ en dacht, ooh dat gaat nog wel voor ne meter van een stofke met vrolijk motief. Een leuke verrassing toen ik de stof wou wassen! De bloemetjes had ik al liggen, een stofje dat mijn schoonmoeder heeft doorgegeven, dus geen idee vanwaar het komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zijn ze!! En zwieren vinden meisjes heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...