zondag 14 oktober 2012

Blije Kindjesswap #1

 Ik deed nog eens een keertje mee aan een swap. Een blije kindjes swap. Ik schreef allevier mijn kinders in en mocht dus ook voor vier andere kinderen iets maken. Via Pinterest werden er interessebordjes aangemaakt, zodat je een beetje een idee had wat het kindje leuk vond ( of de mama), de lievelingskleur, de kledingmaat, etc etc etc.

Op het pinterestbordje van deze stoere 1-jarige stond oa op dat hij hield van de kleur rood, dat zijn favoriete vorm een ster is, dat hij hield van bootjes en dat een hobo sack ideaal zou zijn om zijn autootjes in te steken.

Zodus maakte ik 3 bootjes, een hobo sack en stak ik er nog een geflockt kaartje bij met mijn excuses voor de foutjes. De hobo sack is vanbinnen gevoerd met dezelfde groene tricot als ik voor de bootjes heb gebruikt. Volgende keer gebruik ik degelijkere tricot, want hij was heel rekbaar, wat het niet zo simpel maakte.

De hobo sack maakte ik met een jeansstof als basis, voor de stevigheid. De linten maakte ik ook uit jeansstof, met het idee dat dat wat stroever is en dus gemakkelijker dicht te houden. Uiteraard ook moeilijker open te doen, waar ik niet had bij stilgestaan.

Bij de bootjes veranderde ik het originele patroon een beetje, door de jeans zo te knippen dat de bootjes min of meer recht konden blijven staan.

Het was de bedoeling om er de naam van de stoere man op te flocken. Alleen bleek die jeansstof  daar niet zo voor geschikt te zijn en vielen de letters er continu af. Dus werden het versies zonder naam. Niettemin was het naar verluidt een groot succes!En wat kreeg mijn kleinste prinsesje?

Een prachtig kleedje, gebaseerd op het Antoinetje. Heel mooi afgewerkt ook door MiTo. Daar kan ik nog iets van leren! Met 2 mooie buttons erbij die heel bereidwillig door de grote zus werden ingepalmd. Het kleedje is op de groei, dus gaan we er lang geniet van hebben!

De andere cadeautjes laat ik binnenkort zien. Zodat u nu nog niet overladen wordt met alle prachtige creaties, maar er een paar dagen van kan nagenieten, vooraleer de volgende komt ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...