zondag 4 november 2012

Blije Kindjesswap #4

Zou ik al bijna het laatste swapcadeautje vergeten se ... bij de dochter van Naadjes en Draadjes stond er dit, dat ze van rood hield en dat ze net mooie nieuwe blauwe schoentjes had gekregen. Dus haakte ik een blauwe pet met rode bloem, gecombineerd met een rode cowl met blauwe bloem. De pet en bloem is volgens het patroontje. De cowl bestaat gewoon uit een reeks lossen naar gewenste lengte, met een halve vaste tot een cirkel gemaakt en dan verder gehaakt met halve stokjes tot hij breed genoeg is naar wens.

 Frullemieke kent ons mijn dochter al langer als vandaag en haar cadeautjes waren dan ook een schot in de roos. Een mooi blauw t-shirt ( een kleur die ik uit mezelf niet met haar link, maar waar ze prachtig met staat) met regenboogletters op geflockt, want de regenboog is haar lievelingsfiguur.

Een vilten tas met bloemetjes in alle kleuren, en daarin nog een vilten gsmzakje. Daar weer in leuke speldjes met bloemenknoopjes. En stempeltjes gemaakt uit flessendopjes met stickers op. Een groot succes!

3 opmerkingen:

 1. Vind het echt leuk dat ze er zo blij mee is :-)
  Met dat rood en dat blauw van die muts staat ze nochtans ook geweldig zenne :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes! Ik ben serieus aan het overwegen om het voor haar ook te maken, in dezelfde kleuren, maar ik heb nog zoveel op mijne to do list staan ...

   Ik moet de t-shirt nog steeds zo snel mogelijk wassen, dus hij blijft een topper! De rest wordt ook wel mee gespeeld, maar oh lala die t-shirt :-)

   Verwijderen
  2. Haha dat ken ik die to do list en ik kom momenteel gewoon nergens aan :(
   Allé, de mama weet wat doen, van die regenboogfolie kopen en nog wat flocken :p

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...