maandag 26 november 2012

Peuterwantjes

Nummertje 3 wou wantjes. Correctie, nummertje 3 eiste wantjes. Zo snel mogelijk. Nadat nummertje 1 en nummertje 2 de peuterpuberteit doorspartelden met het weigeren van wantjes, had ik de peuterwantjes weggegooid, want ze werden toch niet gedragen. Mispoes!

Numertje 3 eiste niet alleen wantjes, nadat ze een lapje paddenstoelenfleece had gezien, eiste ze wantjes met paddenstoelen. Ik durf het al bijna niet toegeven, maar een kind dat niet alleen weet wat ze wilt, maar dan ook nog eens zo vastberaden bij haar standpunt blijft, het kan niet anders of het is er eentje van mij ( maar laat ik niemand van jullie het woord koppig in de mond horen nemen, want dat zijn we niet!).

Ik gebruikte dit patroon, maakte ze omkeerbaar, naaide er een schoenveter tussen ( kwestie van ze niet kwijt te raken) en zie is ne keer hoe gelukkig ze is!

Ik vind echter dat ze net iets te nipt uitgevallen zijn. Dus 1 van de dagen kan u van mij niet alleen ne blogpost verwachten over een grotere versie peuterwantjes, maar ook eneke met 2 paar kleuterwantjes met duimen en mamawanten. Met fototutorial.

Tot dan loopt ze trots rond met net iets te kleine wanten. Maar wel paddenstoelenwanten, dat wel :-)

2 opmerkingen:

  1. De trots spat van het gezichtje! Maar geef toe, paddestoelwanten, dat heeft lang niet iedereen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is waar. Het is grappig om te zien dat ze uitgebreid gaat vertellen aan iedereen die ze tegenkomt dat ze nieuwe wantjes heeft. MET paddenstoelen ( voor het geval de persoon die de wanten onder zijne neus geduwd krijgt de paddenstoelen heeft gemist :-))

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...