dinsdag 12 maart 2013

Tis de laatste. Voorlopig.

 Er zitten 6 meisjes in ons oudste wolkje haar klas. Ze werd voor elk feestje uitgenodigd. 5 van de 6 kregen van haar een zwierrokje, made by me. En nu is vriendinneke nummer 6 aan de beurt. Doordat het weer er nu niet echt toe leent om te zwieren in een dun katoentje, een gevoerde versie. Ik verknipte een wit babylakentje tot voering en zorgde ervoor dat het een beetje komt piepen.

Lijkt het u op de foto wat lang uitgevallen? Dat klopt. Het vriendinneke is gemakkelijk 5cm groter en model van dienst ( al in pyamakleedje, daarmee het niet passende bovenste kledingstuk), zijnde mijn dochter, heeft een gemiddelde lengte. Ik heb dus een beetje moeten gokken.


Voor de maand maart is het me trouwens niet gelukt om voor elk feestvarkentje iets in elkaar te naaien. Al weet ik min of meer wanneer de kindjes van haar klas verjaren ( toch diegene voor wie de kans groot is dat ze uitgenodigd wordt), ik was het een beetje uit het oog verloren. Dus de 2 feestvarkentjes die vorige week tesamen een feestje gaven, kregen iets anders.2 opmerkingen:

  1. Toch chapeau voor alle zelfgemaakte cadeautjes die al lukten! Een origineler cadeau valt niet te krijgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik ook! De meeste kindjes en ouders reageren heel enthousiast, daar doe ik het voor ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...