donderdag 16 januari 2014

Nog cadeautjes

Er was nog iemand die een creatief cadeautje kreeg, dien 31e.

 Ik probeerde oorbellen te maken van fimo en kreeg daar een paar leuke resultaten mee. En stak die oorbelletjes, tesamen met een deel gekochte exemplaren, in een oorbellenboekje. Deze keer koos ik voor een kabouterstofje aan de buitenkant en rode katoen aan de binnenkant, ik voelde me sprookjesachtig ;-)

Dat oorbellenboekje, dat blijkt een groot succes te zijn. Hier thuis wordt het eerste exemplaar zo goed als dagelijks gebruikt. Zowel mijn als haar oorbellen worden erin bewaard. Het kind had direct de voordelen door van een gezamenlijke bewaarplaats en zag haar verzameling ineens uitgebreid worden.

Maar ik heb ook al de vraag gekregen van anderen om er nog te maken ( waaronder dit exemplaar). En de vraag om er een tutorial van te maken. Nu wil ik dat best wel doen, maar ik wil eigenlijk eerst zeker weten of er genoeg interesse is. Geef gerust een seintje! ( en dan ga ik ondertussen al op zoek naar effen katoen, want daar heb ik niets meer van en dat is handig voor de bladzijden van het boekje).
2 opmerkingen:

  1. oh is er nooit een tutorial van gekomen? Jammer ga het ook een keer proberen want vind het een geweldig idee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. helemaal uit het oog verloren eigenlijk! Ik probeer er in 2015 werk van te maken! ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...