dinsdag 7 januari 2014

Want dat hadden we nog niet genoeg, tassen.

 De overgang van oud naar nieuw vieren we met vrienden. Wij, zijnde 4 volwassenen en 7 kinderen, trekken ieders een lotje. En de naam die we hebben getrokken, daar voorzien we een cadeautje voor. In theorie. In praktijk komt het erop neer dat ik 6 cadeautjes voorzie, 1 uit naam van ieder lid van ons gezin ;-).

Dit jaar kreeg ik ne moeilijke klant. Mr. Wollige Wolkjes. Aka De papa. De papa die op ALLES wat ik voorstelde, bwah zei en zijn schouders ophaalde. En niet deed aan een wensenlijstje. 2 maand dacht ik erover na, en pas op zondag 29 december kreeg ik mijn Eureka-moment.

Tassen voor mijn koffieverslaafde wederhelft. Tassen, dat hebben we eigenlijk genoeg. Als hij nu eens elke avond de tas uit zijn auto zou halen die hij 's morgens heeft meegenomen. Want koffie, dat is hier on the go. Soms staan er geen tassen meer in de keukenkast, maar wel in zijn auto. Dus om mezelf nog wat meer afwaswerk te bezorgen, besloot ik om gepimpte tassen te geven. Pinterest kon ik niet te opvallend afschuimen, wegens een supermoderne papa die er ook op zit. Allemaal uit het koppie dus!

Gewapend met een porseleinstift tekende ik een 'zombietas', een 'gezinstas', een 'perfecte koffietas' en liet de oudste een 'papatas' maken.

Hij was er heel blij mee!

En de papa zelf was ook creatief geweest met de kindjes. Voor mijn Kerstmis kreeg ik een canvas cadeau. Beschilderd door mijn eigen 4 kleine picasso's, begeleid door Papa Picasso. I love it!
4 opmerkingen:

 1. Zo leuk! Ik heb ook porseleinstiften gekocht :)
  En wat leuk dat papa ook creatief is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn allebei creatief op andere vlakken, maar ik was toch aangenaam verrast door zijn cadeau!

   Ze zijn verslavend, die porseleinstiften. Ik vrees / hoop dat de rest van ons servies er binnenkort ook aan gaat geloven ;-)

   Verwijderen
 2. Super!
  Was er vorige week vergeten achter te vragen wat hij er nu van vond ;-)
  3 klontjes! Ik dacht al dat ik erg wat met 2 klontjes in mijn thee te doen :-p
  En wat een leuke canvas :-)
  Je hebt van de oorbelletjes toch ook foto's genomen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg he. Volgens mij is hij helemaal gecarameliseerd vanbinnen. Dagelijks een paar tassen koffie met 3 suikerklontjes, nog een paar red bulls ... brrrrrr.

   Oorbelletjes zijn voor een andere blogpost, anders werd het te lang ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...