zaterdag 8 februari 2014

Valentijns fotocover GIVE-AWAY!

Al zeker 2 jaar doe ik mee met give-aways. Zonder al teveel succes. Ergens in 2012 won ik er 1, bij hun. En dan niets meer. Tot afgelopen week. 2x in 1 week!

Eerst won ik een flockje bij Naaistaart. Ik koos iets voor de zoon uit mijn flockbord op pinterest. Vertelde hem dat ik een prijs voor hem had gewonnen. En scoorde punten toen hij uitriep: 'oooh, die kraan die ik overlaatst op uwe computer heb gezien?!' Want jawel, dat had ik gekozen. Ik ben nu op zoek naar een effen groen t-shirt, want hij wilt persé die kleur.

En dan gewonnen give away 2. Een fotocover weggegeven door mama van 5. Ik deed mee met heel weinig hoop, aangezien er veel reacties op waren. En redeneerde, ik heb een samsung, mijn ventje heeft een iphone, hoe groot is de kans dat onze telefoons niet compatibel zijn met de hoesjes. Heel groot blijkbaar. Want daar zit ik nu, met een code voor een gratis cover, een ideale foto en 2 niet-passende telefoons.

Omdat ik het een beetje overdreven vind om een nieuwe telefoon te kopen, enkel en alleen voor de cover ( al heb ik er wel zeker 1 seconde over nagedacht), geef ik mijn code dus weg.

Wat moet je doen? Heel eenvoudig. Reageer op dit berichtje. Of, indien dat hier niet kan, op facebook. Volger zijn helpt, reclame maken ook. De give-away loopt tot Valentijn. Dan kan de winnaar het object van zijn liefde op een hoesje plaatsen. Hier kun je zien of je de juiste telefoon ervoor hebt. Veel succes!

5 opmerkingen:

 1. je weet nooit... dus we doen mee :) momenteel geef ik ook iets weg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken een broer die zich pas een I-ding aanschafte en supercontent zou zijn met zo'n verjaardagscadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hoesje met kindjes zou wel leuker zijn dan het saaie wit dat er nu opzit.
  fingers crossed

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...