zondag 23 februari 2014

Voor een Bloem van een dochter

Die conversatie die de oudste een dik halfjaar geleden begon, die heeft natuurlijk ook nog een vervolg. Dochter 1 zei dat ze een zon wou zijn, waarbij ik me afwachtend opstelde. En dan zei dochter 2:

'Mama, ik wil een bloem zijn.' En ik? Ik was onmiddellijk enthousiast. Want ge moet weten, de naam van dochter 2, dat was een hele zoektocht. Op 28 weken zwangerschap vonden we pas een naam waarvan wij allebei het gevoel hadden dat die perfect bij onze dochter paste. Toen zei ik al dat ze, willen of niet, ooit verkleed zou gaan als bloem. Hoe zalig is het dan wel niet dat de 3-jarige er zelf voor kiest, zonder enig benul van de betekenis van haar naam. En kijk ne keer hoe een perfect bloemeke ze is!

 De werkwijze van de kap is dezelfde als haar outfit van vorig jaar en van de zonnige zus. Deze keer maakte ik zakken in de broek, van de restjes fluoroze fleece. Ze koos de kleurencombinatie zelf, inclusief de roze binnenkant van de kap. Van deze trui ben ik zeker, die gaat gedragen worden tot ze rotversleten is!

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...