maandag 5 mei 2014

Een nieuwe verslaving.

Het begon met mijn oudste dochter. Vorig jaar kreeg ze, eindelijk, gaatjes. En de daarbijhorende oorbellen. Dan kwam Fabrik Magik, waar ze een deel van haar spaargeld spendeerde aan originele oorbellen.

Ikzelf heb al sinds mijn kindertijd oorbellen, maar ik had bij mijn zwangerschappen steeds een serieuze opstoot van mijn nikkelallergie. Sindsdien droeg ik altijd dezelfde saaie ringetjes, en keek ik niet meer naar andere oorbellen. Maar door haar enthousiasme begon het toch ook terug te kriebelen. En ja, sindsdien is de verzameling serieus groter geworden.

Allebei hebben we een voorkeur voor originele oorbellen. We hebben een paar heel gewone, klassieke oorbellen, maar de meeste springen er op de 1 of andere manier toch uit. Het is zelfs zo erg, dat de leiders van de scouts elke zondag eerst naar de oren van mijn dochter kijken, om te zien welke leuke oorbellen ze nu weer aanheeft.

We vinden er in de Veritas, via Frullemieke, via vanalle kanalen. Gisteren gingen we naar de kermis en ruilde de dochter haar punten van het touwtrekken in voor ... jawel ... oorbellen. Oorbellen kiezen is hier trouwens soms een gezinsgebeuren. Ook de zoon en de - nog - gaatjesloze dochters kiezen graag mee welke oorbellen we aandoen. We probeerden het ook eens zelf, oorbellen maken. Een poging die wel oke was, maar ik laat het toch liever over aan de experts.

En ik vond een expert. Buiten oorbellen is dochterlief al een paar jaar verzot op regenbogen. Ik wou haar dit jaar regenboogoorbellen geven. Googelde het en kwam hier terecht: https://www.shinystuff.nl/.

Klik er maar eens op. Kijk eens naar de foto's. Laat u maar gaan. Mijn innerlijke kind werd zot.


Ik heb zelf een voorkeur voor oorbellen die duidelijk een paar vormen, maar niet hetzelfde zijn. Ik heb me helemaal kunnen uitleven! Ik bleef maar oorbellen in mijn winkelkarretje laden, met het excuus dat ik ze beter allemaal tegelijk kan kopen, zodat ik de verzendingskosten uitspaar. Ik hoop dat mijne wederhelft, als hij dit leest, ook van die mening is ;-).

Ik mailde haar met een verzoekje. Ik heb veel hobby's, waaronder naaien, haken en breien, waar deze blog voornamelijk over gaat. Maar mijn allergrootste passie is en blijft toch lezen. Ik kan me helemaal verliezen in een boek. Iets wat ik gemeenschappelijk heb met deze geweldig creatieve verkoopster. Ze was dan ook direct bereid om oorbellen in de vorm van boekjes te maken. Bij deze dus een primeur: heel exclusieve oorbellen! Ze zijn allemaal even prachtig in het echt als op de foto. Heel mooi afgewerkt, met veel oog voor detail. Ik ben ook zeer tevreden over de service, heel vlot en heel vriendelijk. Ik ben fan, ik blijf fan!Kijk ook eens even op haar facebookpagina. Momenteel loopt er een weggeefactie. Ikzelf doe niet mee, want ik heb op deze moment eventjes genoeg oorbellen ;-) Maar ze maakt ook armbanden en ringen, dus laat u maar eens volledig gaan!

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...