zondag 18 mei 2014

Wij vierden feest!

In december 2013 vroeg ik aan mijn oudste of ze graag had dat ik een kleedje maakte voor haar lentefeest ( ik ken haar al, ik vraag zoiets graag op tijd). Ze gaf me nogal enthousiast haar wensenlijstje:

- in blauw en geel ( haar lievelingskleuren)
- een zwierrokje ( uiteraard)
- een onderrok ( geen idee waar dat vandaan kwam)
- mouwkes ( voor als het wat kouder is - wat uiteindelijk niet zo was)
- een lint met strik ( want ze is en blijft een prinses)
- en een open rug, in de vorm van een hartje ( want ze is en blijft iemand die weet wat ze wil!)

Ze koos sportieve schoenen die ik niet had verwacht van haar, maar waar ik wel heel blij om was ( want de schoenen zijn wel helemaal mijn stijl). Een " 2 paar voor 16€" actie van de Shoe Discount zorgde ervoor dat we nu allemaal met zo'n schoenen rondlopen.

En omdat ik ervoor gekend ben van me wel meer te laten gaan, maakte ik ook kleren voor de andere kindjes. De 2 andere meisjes kregen hetzelfde jurkje, zonder hartje vanachter. De middelste dochter haar kleedje heeft een blauwe achterkant. Alledrie een blauwe tulen onderrok. De zoon kreeg een bermuda met zijzakken, waar hij pas iets over wilde horen toen ik het bestempelde als 'werkbroek'. En een blouse voor mezelf, jawel. Ge kunt niet geloven hoe blij ik ben dat haar lievelingskleuren niet meer roze en paars zijn!

Het is leuk om zoveel complimentjes te krijgen en zelfs aangesproken te worden door wildvreemden, dat we er zo stralend uitzagen vandaag. We genoten dan ook volop!

Het kleedje van de meisjes is de Lisa uit Zelfgemaakte Kleertjes, de broek van de zoon is de Louis uit datzelfde boek en mijn blouse komt uit een Knipmode van vorig jaar. Of misschien zelfs al 2 jaar terug.


 

 

6 opmerkingen:

 1. Prachtig!
  En wat een HEERLIJKE familiefoto!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zagen er echt stralend uit allemaal!
  Echt geslaagd zo allemaal in hetzelfde kleurenthema :-) romantisch en toch zo stoer met die schoenen eronder hihi.
  Die van mij vinden dat spijtig genoeg niet lekker zitten zo van die iets hogere sneakers want ik vind dat eigenlijk ook wel mooi, maar heb de moed al opgegeven om er nog te kopen.
  Is dat een bekend patroontje waar dat gij u hemdje mee hebt gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van ne Knipmode, maar ik denk niet dat het heel bekend is. Ik zal hem donderdag meenemen ;-) De 2 middelsten vinden het een beetje lastig dat ze de veters niet zelf kunnen dichtdoen, maar dan moeten ze dat maar leren he ;-)

   Verwijderen
 3. Super! Jullie zagen er allemaal prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw. Leuk. Niet te verwonderen dat jullie van wildvreemden complimentjes kregen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...