vrijdag 3 april 2015

Een broek en boordstof

 Ik kreeg overlaatst een zak met kleren. Zeg ik nooit nee tegen. Kleren komen altijd van pas! Hetgene niet past of niet mooi wordt bevonden, dat geef ik zelf ook door.

We haalden er deze broek uit. Ik vond de lintjes vanboven wel mooi. Maatje 110/116, perfect voor onze middelste dochter! Aan het stiksel vanonder kon ik wel zien dat de broek al was verkort. En ja hoor, de broek was een paar cm te kort, maar paste perfect in de taille. Normaal zou ik de broek dan wegleggen tot de jongste er in kon, maar ineens dacht ik aan mijne Pinterest. Aan al die inspiratie die ik daar opdoe en ik was er zeker van dat ik ooit eens iets had gepind met boordstof onder aan de broekspijpen.

Deze broek pimpen ging heel snel! Ik hou wel van dat poffende effect ( zoals je hier en hier kan zien.) Ze is mooier dan ze origineel was. Ik ben er zeker van, deze broek gaat veel gedragen worden!

Ik heb net eens gekeken van wie nu eigenlijk die pin kwam en ik heb mijn inspiratie gehaald bij @Yane!

3 opmerkingen:

  1. Ja idd super leuk!
    Bij c&a vind je die ook zo en ik vind ze ook leuk. Enigste probleem is dan dat die van boven ook met boordstof zijn en dus nog altijd afzakken bij die van mij, heb er zo'n 2 liggen dat ik eens moet aanpassen met een rekker er bij in :p

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...