vrijdag 22 mei 2015

Voor snoepertjes

 Er werd niet alleen een lentefeest gevierd, we werden ook uitgenodigd op een paar communiefeesten. We kochten een beetje cadeautjes en gingen een beetje voor zelfmaakcadeautjes.

Ik wist dat de zoon van Frullemieke onze magneetborden zo cool vond, de kleur rood en auto's. Ik had nog een bord over ( het kleine formaat) en deze was dus snel gemaakt!

Een ander communicantje verzamelt dan weer alles wat met coca cola te maken heeft dus deze kaders kunnen niet ontbreken in haar verzameling!

Het was oorspronkelijk mijn idee om, net zoals vorig jaar, snoeptaarten te maken voor de communicanten. Maar tijdsgebrek dacht daar anders over, dus ging ik nu voor een pot gevuld met snoep. En gepersonaliseerd, natuurlijk :-)

Heb ik al eens gezegd dat ik de cameo niet meer zou kunnen missen? Zo'n handig machientje!

3 opmerkingen:

 1. Het bord staat al mooi te pronken op zijn kamer en het past goed bij de rest, hij is er fier op, nog eens merci!
  De snoeppot zijn we zelfs nog niet aan begonnen, hij heeft nog een snoeptaart gekregen ook van Sven zijn tante, dus we hebben nog wat werk :-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan dat weet ge he :-) lol, laat het snoepen beginnen!!!

   Verwijderen
  2. Ondertussen is er toch al een deel weg geraakt door de papa des huizes die het snoepen echt niet kan laten ;-)
   De kindjes mogen na hun fruit ook altijd iets kleins nemen van mij uit de snoepkast, maar die gaan het meeste van de tijd toch voor een koek of chocolade ook al staat dat snoep daar mee in de kast te pronken :-p

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...