dinsdag 9 juni 2015

Magneten, oorbellen en knoopjes.

 We deden nog eens vanalles met knoopjes.

Al een jaar of 2 geleden kocht ik magneten, met de bedoeling ze te gebruiken in een knuffeltje ofzo. Maar toen ik ze uit de verpakking haalde merkte ik dat ze helemaal niet zo straf waren. Dus deed ik er niets mee. Overlaatst ruimde ik alles nog eens grondig op en vond deze magneetjes terug.

Ik loerde eens in mijn knopendoos en vond daar leuke knoopjes terug die ik - ook al een paar jaar geleden - eens kocht gewoon omdat ik ze zo leuk vond. Net dezelfde grootte als de magneten, het is dat het zo moet zijn.

Ik plakte de knopen er snel op ( onder het witte papiertje is de plaklaag dus ik had er nog niet eens extra lijm voor nodig) en klaar! Spijtig genoeg is het vooral ter decoratie. Afhankelijk van de dikte van het papier houden ze iets vast. Een briefje lukt nog, een postkaartje niet.


Bij die opruimactie vond ik ook nog een zakje met stekertjes om zelf iets op te plakken, ooit eens gekocht bij de Veritas. En aangezien we dan toch met knopen bezig waren, maakten we wat knoopoorbelletjes!

Ik had mijn twijfels over de potloodjes, omdat het niet zo'n recht vlak is om op te plakken, maar tot hiertoe blijven ze goed plakken. De dochter heeft er zelfs al mee geslapen. Alleen de slotjes schuiven snel over de stekertjes en zijn we kwijt, maar ik heb al een aantal reservestekertjes liggen hier - weer gekocht bij Veritas, de witte rubberen, niet de metalen slotjes want die schuiven er te snel af.
3 opmerkingen:

 1. Toffe oorbelletjes!
  Heel vrolijk, perfect voor deze zomer :)

  Creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan je die leuke knoopjes ook ergens kopen online????
  Op deze pagina de 2e van rechts, die gekleurde bedoel ik dus.
  Vr.gr.
  Lucie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...