zaterdag 29 augustus 2015

Lampjes en een kaft.

 De lampjes voor de 2 oudsten van het gezin moesten ook nog versierd worden. Minions, offcourse, voor de oudsten. Sinds het scoutskampthema vorig jaar een grote hit hier. Stillekesaan werd iedereen hier fan. De film is echt wel geweldig!

Ik zag een aantal weken geleden in de Aldi kaften liggen. Oa van Frozen. De middelste dochter gaat nu naar het 1e leerjaar, is Frozenfan en had nog een kaft nodig voor zedenleer. Ik kocht ineens een Carskaft voor de zoon, maar ons oudste, die vond haar zin er niet tussen. Dus werd het een roze effen kaft met de belofte er een grote Minion op te maken. Met plezier!

Zoonlief koos natuurlijk voor groot en zwaar werkgerief. De bulldozer herkent ge misschien nog wel van hier, hier en hier. Valt het op dat zijn schep er nu maar raar opstaat? Dat is omdat ik zo ijverig was met plakken dat ik te weinig plaats had voor de bulldozer ( die ik er als laatste opplakte.)

Ik ben er nog steeds niet aan toegekomen om voor de jongste opnieuw te beginnen uitsnijden en bestickeren. Ik weet ook niet of ze het nog wilt, want ze is best tevreden met haar lege lampje.
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...