woensdag 20 januari 2016

Slobbertrui

 Een vriendin had een rok die ze niet zo graag droeg. Ze was zo lief om hem aan mij te geven. En ik draag hem wel graag, die zeldzame keren dat ik een rok draag. Alleen had ik niet echt een trui om erop te dragen.

Er komt een vleugje zwart voor in de rok, dus wou ik een zwarte trui erbij maken. Lekker basic, en ook handig om te dragen op eender wat voor broek.

Ik vond een patroontje in een recente knipmode. Vooral de kraag sprak me aan. Dus ik tekende het over en had toen al mijn twijfels: die trui valt wel erg breed uit. Maar, zo verzekerde de 'naaijuf' me, het patroon is bedoeld om zo breed te vallen. Terwijl het zo toch niet leek op het model in het boekje.

Ik stak ze in elkaar en ja hoor, ze valt breed. Een echte slobbertrui. Ik vind hem in ieder geval geweldig. Hij zit comfortabel en past op elke broek. Ik maakte hem half december en heb hem al regelmatig gedragen. Zelfs nu, as we speak.

Maar op mijn rok past hij niet. Dat loste ik gemakkelijk op door een zwart vestje bij te kopen. Past perfect op mijn rok en nu heb ik maar liefst 2 zwarte exemplaren erbij!

3 opmerkingen:

 1. Haha, dat zou ook mijn oplossing zijn ;-) Dubbele winst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ziet er idd wel tof uit!
  Eigenlijk zou er nog een aan-foto bij moeten hé ;-)
  Je kan er maar goed met varen met dat extra gerief in u kast :-p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, maar een aan-foto impliceert dat ik bij op de foto moet en dat vind ik nogal moeilijk ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...