vrijdag 12 februari 2016

Want het kan ook wel eens misgaan.

 Nog een paar niet geblogde cadeautjes:

Een lego ninjago klokje en t-shirt voor het oudste neefje. En eenzelfde t-shirt voor het jongste neefje. Je zou het niet zeggen op de foto's, maar de t-shirts zijn allebei felblauw. Om de 1 of andere reden kreeg ik de kleur helemaal niet goed getrokken met mijn gsm.

Ook nog een t-shirt voor een jarig vriendinnetje van ons L.Verder maakte ik ook nog de beloofde zwemzak af voor ons R. *grote zucht*

Het naaien ging redelijk ( al merkte ik al bij de laatste stiksels dat mijn naaimachine precies niet goed meer werkte, ik had het toen al kunnen weten). Maar al bij al: het ging goed, het zag er goed uit.

En dan, dan zei het kind: ik wil een paddenstoel op de grote zak en mijn naam op het stuk erboven. Paddenstoel en naam uitgesneden: geen probleem. Paddenstoel erop geflockt: geen probleem. Naam erop geflockt: eerste 4 letters, geen probleem. Maar de allerlaatste letter, de N, die werkte totaal niet mee! Die kwam net terecht op een moeilijk stukje stof. Want ondanks straktrekken etc, kreukte de stof toch. En de N, die stond er maar halfsegat op. Uiteindelijk streek ik er het bovenste van de paddenstoel over ( wat dan ook nog eens een beetje mislukte) en gelukkig vond de dochter het wel goed, want eerlijk gezegd: het is niet mijn beste werk. Ik heb er serieus op gevloekt!

1 opmerking:

  1. Oh, dat is wel spijtig hé seg, maar zolang dat ze content is, is het goed hé ;-)
    Ik vind het ook een schoontje!
    Toch straf dat zo'n dingen soms hun eigen leven kunnen leiden hé

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...