zaterdag 20 juli 2013

Ariadne

 Ik maakte in die laatste week van het schooljaar ook nog iets voor mezelf. Ik vond hem hier. Niet alleen een gratis patroon, maar ook een model dat flatterend is voor mijn figuur. Ik kocht de stof een tijdje geleden over van deze creatieve mama. De uitsparing in de rug liet ik achterwege, ik vond de print zo al druk genoeg.

De foto doet geen recht aan de werkelijkheid, maar ik ben wel tevreden! Oke, hij is wat te lang, maar dat valt niet zo op ( eigenlijk ben ik gewoon te klein). En, zoals je ziet, ik moet er wel iets onder dragen met een hogere hals. Hij valt nogal los vanboven, zakt soms wat af en op zich is dat geen probleem. Wel als je een peuterdochter hebt die de neiging heeft om je t-shirt altijd naar beneden te trekken als je ze vasthebt.

Het stak snel in elkaar, ondanks dat het tricot is en ik moest zien dat de strepen mooi doorliepen. Vooral voor het rugpand een uitdaging, want dat heb ik in 2 delen moeten knippen, anders kreeg ik niet alles uit de stof. Maar het lukte perfect!

7 opmerkingen:

 1. Ow, die is leuk zeg !!! Ik ben altijd fan van zo een band onderaan. De achterkant zou ik ook gewoon dicht laten, zeker omdat er een hemdje onder moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Leuk om zo het resultaat van het stofje te zien...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi!
  En nu ik ook bloglovin heb, kan ik je ook volgen ;)

  http://mamadammeke.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh se, dat heb ik helemaal gemist dat gij ook ne blog hebt!

   Verwijderen
 4. Super mooi model. Is deze nu nog te vinden? Ik zou hem ook graag maken.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, is gewoon gratis te vinden op internet. Je kan eens googelen of hem zoeken op pinterest? Ik zie dat de link die ik in mijn bericht heb gezet niet meer werkt ...

   Verwijderen
  2. http://tanitisis.com/patterns/ariadne-tunic/

   Hier Taz ke

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...