zondag 6 januari 2013

Kerstcadeautje

Een  Kerstcadeautje voor het nog steeds autogekke neefje, de hoodie uit Stof-voor-durf-het-zelvers! Ondanks dat hij 4,5 jaar is, maakte ik de 122/128, want mijn neefjes zijn nogal aan de grote kant. De trui is niet gek veel te groot geworden. Ondanks problemen met een tegenstribbelende overlock, zat hij nog redelijk snel in elkaar. Ik gebruikte double face fleece. Twijfelde nog om hem omkeerbaar te maken, maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Een auto-applicatie erop en klaar! Het resultaat was een knuffelzachte, kleurige trui ( eentje die zo zacht is, dat ik stiekem heel blij ben dat ik toen ook double face fleece voor mezelf heb gekocht).

De ontvanger was er heel blij mee! En bestelde prompt nog een trui. In het zwart, met groen. Duidelijke instructies kreeg ik mee. Maar hij zal moeten wachten tot zijn verjaardag ( wat gelukkig voor mij nog wel eventjes duurt). Eerst is zijn bijna jarig broertje aan de beurt!

5 opmerkingen:

 1. Ik was al benieuwd naar je trui ;) Een hele mooie, dat blauw met groen vind ik supertof. En voor het broertje nu een omkeerbare? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die uitdaging gaat nog efkes op zich blijven wachten. Voorzienig als ik ben ( allez ja, die mens verkocht dat stuk enkel in 1,5m), heb ik genoeg van die double face fleece voor nog een trui. Dus kleine broer krijgt net dezelfde trui, alleen blauw vanbuiten, groen vanbinnen en een ander applicatie erop ;-)

   Verwijderen
  2. Tja, wie weet is grote broer anders wel jaloers ;-) En nog zo één van deze is ook héél schoon!

   Verwijderen
 2. En zo zorgen ze dat je genoeg naaiuitdagingen hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...