vrijdag 24 april 2015

Mr. Wollige Wolkjes verjaarde ook eens.

 De papa des huizes werd er 30 in de Paasvakantie. En 30, dat mag gevierd worden! Hijzelf beloonde zich met een nieuwe fiets.

En ik knutselde met de kinderen een kader. Op voorhand niets afgemeten, het kwam perfect uit. Ik verfde een gele stip in het midden - wat niet helemaal het midden was - en zag dat de 2 jongsten hun handjes er net rond konden.

De kinderen kwamen zelf met het idee om dit te doen en werkten allemaal mee. En ze vonden het nog leuk ook! De bloempot sneed mijn Cameovriendje uit.


Omdat mijne echtgenoot verslingerd is aan McDonalds en er regelmatig gaat eten ( gelukkig vooral onder werkuren, de kinderen eten toch nog iets gezonder), kon een McDonalds grapje niet uitblijven. 2 t-shirten dus voor hem! Zijn naam leent zich er perfect toe om tussen een oud McDonaldslogo te zetten. Al surfend ontdekte ik ook dat McDonalds ooit eens een minimalistische advertentiecampagne had. Ik haalde de frietjes en de hamburger eruit. Dit werd de inspiratie voor het andere t-shirt.

Het liep daar wel een beetje mis, een hoekje van de burger was nog niet goed vastgestreken. Toen ik het terug streek, rimpelde het t-shirt net daar. Natuurlijk zag ik dat pas achteraf, dus er zit een rimpeltje in. Maar ach, zo erg is het niet!

Als kers op de taart zorgde ik nog voor een verrassingsBBQ met familie en vrienden. Zijn verjaardag was zeker geslaagd!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...