vrijdag 10 april 2015

Ze had het nog tegoed.

 Ik vertelde al dat de middelste dochter serieus viel vorige week. De t-shirt en trui die ze toen aanhad, werden kapotgeknipt omdat haar arm te opgezwollen was. Toevallig waren het een zelfgemaakte trui en een gepimpte t-shirt.

Om haar af te leiden tijdens het pijnlijke proces van arm te manoeuvreren voor foto's, begonnen we te brainstormen over nieuwe t-shirts. Haar eisen waren heel duidelijk en uitgebreid en zodus presenteer ik:

- een nieuwe Elsa met naam t-shirt, deze keer met korte mouwen en zilverglitterflex.

- Een Olaf, in zwarte glitterflex.

- Een Anna en Elsa, in regenboogflex, op een t-shirt met lange mouwen.

- Een Tinkelbel, op een t-shirt met lange mouwen. Ik beken, eigenlijk moest dit een Anna alleen zijn, maar de flex was helemaal kapotgetrokken. Gek genoeg heb ik dat altijd bij die lichtroze flex ( ook met de Elsa t-shirt voor haar beste vriendinneke), ook al zet ik het mesje al minder diep. Volgende keer probeer ik eens op een tragere snelheid. Maar ik had nu de moed niet meer om er opnieuw aan te beginnen, dus koos ik voor een Tinkelbel met sterrretjes. De uitgesneden sterretjes streek ik op de achterkant van het t-shirt.

Ook al kan ze die met lange mouwen nog niet direct aandoen, toch is ze er heel blij mee! Ze heeft het dan ook dubbel en dik verdiend, na alle doorstane pijn.
2 opmerkingen:

 1. Nog eens merci voor de uitleg!
  Hopelijk kan ik binnenkort ook zo'n creaties showen ;-)
  Die Elsa en Anna gaan hier ook al op de to do list staan haha.
  Tinkerbel valt hier ook altijd in de smaak, die heb ik voor de meisjes al een paar keer cadeau gedaan met de naam ipv sterretjes en voor ons madam idd ook al eens een t-shirt met sterretjes bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de Elsa en Anna net doorgemaild naar u se. T-shirt met naam op vinden ze hier ook altijd leuk. Maar ik doe dat niet elke keer, anders kan ik niets doorgeven aan de rest ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...