dinsdag 30 juni 2015

cadeautjes cadeautjes cadeautjes

 Mei en juni, dat zijn hier cadeautjesmaanden. Het is me bijlange na niet gelukt om voor iedereen een cadeautje te maken, maar voor sommigen heb je direct een idee in je hoofd, voor anderen dan weer niet.

Allereerst de t-shirts: een superman van the Avengers voor een vriendje van de jongste, een t-shirt en rugzak van lego voor het neefje, een glitterzeemeermin voor een vriendinnetje van ons F., 3 Frozen t-shirts voor 3 zusjes die toevallig telkens bij 1 van mijn 3 jongsten in de klas zitten en een t-shirtje met flex op bestelling, dat eigenlijk compleet mislukt is. ( eerste keer dat het compleet mislukt en dat is dan natuurlijk op bestelling ... )

De 2e foto zijn canvaskaders. Maar heel dunne, eigenlijk gewoon een stuk karton met canvas over. Action, offcourse. Het nichtje, vriendje van ons L. en 3 vriendinnetjes van ons R. waren de gelukkigen deze keer. Ik besloot ze erop te flocken ( al duurde het even voor alles erop bleef hangen.). Vinyl op canvas gaat en is mooi, maar ik vond het niet leuk dat die soms loskomt aan hoekjes. Bij flock heb je dat minder. De gitaar vond ik zelf heel mooi.

En ook de meester en juffen mochten dit jaar niet ontbreken. Mr. Wollige Wolkjes waagde zich, samen met de kinderen, voor het eerst aan zelfgemaakte confituur. Hij was lekker! Ze schreven / tekenden er allemaal een briefje bij. Vooral de zoon vond ik heel vertederend, want hij schreef spontaan dat zijn juf leuk en lief is.

De 2 jongsten gingen ook nog knutselen bij de Wakkere 8. Hier heb ik spijtig genoeg geen foto's van, maar ook deze canvaskunstwerkjes waren héél origineel!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen weeral!
  Die superhelden zijn wel cool seg.
  Spijtig van dat mislukte t-shirtje, maar kan gebeuren hé.
  F haar gezichtje is wel geld waard op die foto's van de website ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig he, ik kan geloven waarom ze die foto als publiciteit gebruiken :-) ze was toen net 2,5, is al even geleden he!

   Verwijderen
 2. Iedereen zal weer blij geweest zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...